Predstavujeme vinárov Národného salónu vín SR: Juran z Modry

Juran z Modry vinárstvo

Modranský chotár je obdarený jednými z najlepších podmienok pre pestovanie viniča na Slovensku, čo sa odzrkadľuje aj vo vínach vinárstva Juran z Modry. Vinárstvo vytvára poctivé vína z hrozna, ktoré pestuje na ploche piatich hektárov výhradne v  modranskom vinohradníckom rajóne.

Tvoria víno, ktoré prináša potešenie a odzrkadľuje charakter modranského chotára, poctivú prácu vinohradníka a um vinára. „Sme hrdí na to, že sme súčasťou tohto koloritu. Že svojou každodennou prácou vieme obohatiť kultúrne dedičstvo a zachovať ho pre budúce generácie.“ (Juran z Modry)

Peter Juran - vinár

“Volám sa Peter Juran a život mi priniesol to šťastie, že sa môžem usilovať o zachovanie a rozvoj našej rodinnej vinohradníckej a vinárskej tradície pre ďalšiu generáciu. Ak svojou vášňou prispievam k tomu, aby ste mali možnosť ochutnať poctivé a zdravé modranské vína, ktoré budú Vám a Vašim blízkym prinášať radosť, tak potom to, čo robím, dáva zmysel.”

Ochutnajte to najlepšie zo Slovenska

V našej ponuke nájdete kolekciu kvalitných vín, ktoré prešli prísnym výberom najvyššej vinárskej súťaže na Slovensku. Ochutnajte to najlepšie, čo naši vinári dopestovali a vytvorili s láskou.

Radničná 1, Bratislava
+421 918 664 992