Prídite ochutnať ako chutia tie isté odrody z rôznych oblastí Slovenska. Svetom „terroir“ nás prevedie ten najpovolanejší, Prof. RNDr. Ivan Kraus, DrSc. (geológ).
Čo je to terroir a čo sú jeho geologické a pedologické zložky.
- Ostatné zložky terroiru
• Francúzsko – krajina kde sa „narodil“ terroir
• Metodické postupy a doterajšie poznatky pri výskume terroiru na Slovensku
• Závery a odporúčania pre slovenské vinohradníctvo
Degustácia Veltinského zeleného, Rizlinga rýnskeho a Frankovky modrej z rôznych oblastí.
KEDY: 26.9.2019, 18.00
KDE: Národný salón vín, Radničná 1, Bratislava
VSTUPNÉ: 15 eur
Zakúpenie vstupenky:
- Prevodom na účet: 15 eur/osoba
Bankové údaje:
Tatra banka
IBAN: SK8711000000002624768789
- Osobne:Národný salón vín, Radnčná 1, Bratislava
- Online: www.wisomm.com