Prídite ochutnať ako chutia tie isté odrody z rôznych oblastí Slovenska. Svetom „terroir“ nás prevedie ten najpovolanejší, Prof. RNDr. Ivan Kraus, DrSc. (geológ).

Čo je to terroir a čo sú jeho geologické a pedologické zložky.

• Ostatné zložky terroiru
• Francúzsko – krajina kde sa „narodil“ terroir
• Metodické postupy a doterajšie poznatky pri výskume terroiru na Slovensku
• Závery a odporúčania pre slovenské vinohradníctvo

Degustácia Veltinského zeleného, Rizlinga rýnskeho a Frankovky modrej z rôznych oblastí.

KEDY: 26.9.2019, 18.00
KDE: Národný salón vín, Radničná 1, Bratislava

VSTUPNÉ: 15 eur

Zakúpenie vstupenky:

  1. Prevodom na účet: 15 eur/osoba

Bankové údaje:

Tatra banka

IBAN: SK8711000000002624768789

 

2. Osobne: Národný salón vín, Radnčná 1, Bratislava

3. Online: wisomm

 

Odborná prednáška a degustácia: Čo je to terroir?